L’entitat ofereix 15 llocs de treball a la fira d’ocupació, recollits entre els seus associats. 

La segona edició de Girafeina Osona, la fira d’ocupació que promou la inserció laboral dels professionals de la comarca, assoleix xifres de rècord. En total, 1.576 persones han passat per les instal·lacions del recinte firal El Sucre de Vic aquests dimecres, 8 de maig, per prendre part d’una cita que ha comptat amb la participació de més de 60 empreses, les quals han ofert 704 ofertes de feina i han realitzat 1.711 entrevistes de feina.

La fira, que ha comptat amb una àmplia heterogeneïtat d’empreses del territori, ha permès que els professionals de la comarca poguessin establir entrevistes de feina i conèixer de primera mà l’oferta laboral que hi ha actualment al territori. Entre aquestes, Translog Osona, l’associació d’empreses de transport i logística de la comarca. 

Joves i no tan joves

Translog Osona ha ofert als assistents 15 ofertes laborals recollides entre les seves empreses associades: 10 llocs de treball lligats a la logística i magatzem (inclou conductors), dos d’atenció al client, dos d’administració i un d’informàtica. 

Des de l’entitat es valora molt positivament la primera participació a la fira, amb unes xifres molt positives. En total, hem fet una vuitantena d’entrevistes, el currículum dels quals es traslladarà a les empreses interessades de l’associació.

Molts dels entrevistats eren gent jove que volia treballar a l’atenció al client o magatzem, sobretot en període d’estiu. També ens ha visitat un perfil de persones més grans, entre 30 i 40 anys, que buscaven feines semblants però amb més estabilitat.

GiraFeina Osona està coorganitzada per la Cambra de Comerç de Barcelona a Osona, l’Ajuntament de Vic i el Consell Comarcal d’Osona i compta amb el suport del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) engegat per la Cambra d’Espanya, gestionat per la Cambra de Comerç de Barcelona i cofinançat pel Sistema Nacional de Garantia Juvenil i la Unió Europea a través del Fons Social Europeu.

Categories: Activitats