L’associació d’empreses de transport i logística d’Osona oferirà 15 llocs de treball al certamen

Translog Osona serà present a la fira d’ocupació Girafeina, una mostra destinada a impulsar la inserció laboral de persones de la comarca amb l’objectiu de captar i retenir el talent del territori. El certamen tindrà lloc el dimecres 8 de maig al Recinte Firal El Sucre de Vic, de 9.30 a 14 h i de 15 a 17 h.

Translog Osona oferirà als assistents un conjunt d’ofertes laborals seleccionades entre les seves empreses associades. En total, se n’han recollit 15: 10 llocs de treball lligats a la logística i magatzem (inclou conductors), 2 d’atenció al client, 2 d’administració i un d’informàtica.

Consulteu aquí totes les ofertes de Girafeina

Girafeina és una oportunitat per conèixer empreses del territori. Les persones participants podran conèixer què busquen en una entrevista de feina, participar en dinàmiques per millorar la seva ocupabilitat, fer-se conèixer i presentar el seu currículum a ofertes de treball, i també podran informar-se de les formacions que s’ofereixen als diferents municipis de la comarca.

La fira comptarà amb cinc espais:

Espai Empreses: una seixantena d’empreses oferiran vacants. Els candidats es podran adreçar als estands de les empreses per entregar el currículum i/o realitzar una primera entrevista de feina.

Espai Orientació i Ocupació: es faran diferents dinàmiques d’orientació per treballar les competències, la presentació davant l’empresa i la gestió emocional en el procés de recerca de feina. També hi haurà un espai d’orientació per l’autoocupació i hi haurà informació sobre l’accés al sector públic (bombers, mossos, etc.).

Espai demostració: espai on els centres de formació ocupacional de la comarca poden mostrar la seva activitat i oferta.

Espai sensibilització empresarial: espai on entitats del tercer sector i els sindicats informaran sobre la importància de la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental o diversitat funcional, el servei d’arrelament laboral, l’existència de subvencions a la contractació, entre d’altres.

Espai conferències:

  • Estàs buscant feina? Vols saber que esperen les empreses dels joves? – D’11:30 a 12:00 h. Coneix quines són les competències i habilitats més valorades per les empreses de la comarca en perfils júniors acabats de graduar i que esperen incorporar-se al mercat laboral.
  • Tot comença amb un matx: casos d’èxit entre joves i empreses. – De 12:30 a 13 h. Coneix casos d’èxit de joves que s’han incorporat recentment al mercat laboral. Com ho han fet?
Categories: Activitats