Translog Osona, associació d’empreses de transport i logística visita les instal·lacions centrals del grup a Ponts de Molins, a l’Alt Empordà.

Una vintena d’associats de Translog Osona han visitat aquest dimarts, 31 d’octubre, la seu central de Calsina Carré Transports & Logistics, a Pont de Molins (Alt Empordà). Els participants, a més de gaudir d’un passeig privat per les instal·lacions d’una empresa referent en el sector logístic i de transport del nostre país, han pogut assistir a la sessió de la junta directiva de Translog, que ha estat oberta als socis i que s’ha celebrat en aquesta localitat gironina de manera excepcional.

Els visitants han estat rebuts a primera hora del matí per Cristina Carré i Alba Carré, consellera delegada i general manager del grup Calsina Carré, segona i tercera generació de la família que conviuen al capdavant de l’empresa. Un cop celebrada la junta de socis de Translog Osona, Alba Carré ha presentat l’empresa als seus membres i tot seguit els ha convidat a visitar les instal·lacions. La vetllada ha finalitzat amb un dinar a la mateixa seu de la companyia.

Fes-te soci de Translog

Calsina Carré Transports & Logistics, amb més de 50 anys d’història, neix per aprofitar la seva ubicació privilegiada al costat de la frontera amb França. Amb el pas del temps ha evolucionat i  s’ha convertit en un operador logístic integral amb una forta presència a Europa i el nord d’Àfrica. En aquest procés d’expansió, ha forjat un equip humà de 800 persones amb una gran vocació internacional. L’empresa s’ha dotat d’una flota moderna i sostenible de camions que supera ja les 1.000 unitats, així com d’una capacitat logística per sobre dels 150.000 metres quadrats.

El 2020, en una decisió estratègica clara, la firma va apostar per la intermodalitat, integrant ferrocarril i marítim per garantir servei i sostenibilitat. En l’actualitat encara nous reptes de futur: continuar treballant per a l’expansió al Magreb, apostar per la innovació tecnològica i reduir l’impacte mediambiental.

Calsina Carré Transports & Logistics té seus a sis països: Espanya, Portugal, els Països Baixos, Rumania, Tuníssia i el Marroc. La seva seu central, però, està situada a la petita localitat empordanesa de Pont de Molins, en un punt privilegiat, a sis quilòmetres de la frontera amb França i al bell mig del corredor mediterrani, just al costat de l’AP-7 i l’N-II.

Les instal·lacions de Pont de Molins, que han visitat els associats de Translog, tenen 85.000 metres quadrats, 8.400 dels quals són de magatzem. Per a l’empresa, aquest és el punt neuràlgic d’operacions per a activitats de transport a Europa i nord d’Àfrica. També és el centre de comunicacions i software, i el centre administratiu i financer.

Pont de Molins també és un hub que acull camions i xofers de Calsina Carré però també d’altres empreses externes. Un lloc privilegiat i totalment segur al costat de la Jonquera, on els conductors hi troben totes les comoditats que necessiten, des de repostatge, assistència i taller fins a dutxes i restauració. És una altra de les apostes del grup: la nova àrea de Calsina Carré Services.

Categories: Activitats