L’associació d’empreses de transport i logística d’Osona organitza una sortida privada a les instal·lacions de Ponts de Molins a un dels referents del sector. La proposta és gratuïta per als socis de l’entitat.

Translog Osona ha organitzat una visita per als seus associats a la seu central de Calsina Carré Transports & Logistics, a Pont de Molins (Alt Empordà) per al proper dimarts 31 d’octubre. Els participants, a més de gaudir d’un passeig privat per les instal·lacions d’una empresa referent en el sector logístic i de transport del nostre país, també podran assistir a la sessió de la junta directiva de Translog, que serà oberta als socis i que es farà en aquesta localitat gironina de manera excepcional.

La visita és gratuïta per a tots els socis de Translog, que sortiran de Vic amb un minibus i la finalitzaran amb un àpat a les mateixes instal·lacions de Calsina Carré. Per inscripcions, només cal enviar un mail de confirmació a info@translog.cat i us farem arribar tots els detalls

Fes-te soci de Translog

Calsina Carré Transports & Logistics, amb més de 50 anys d’història, s’ha convertit en un operador logístic integral amb una forta presència a Europa i el nord d’Àfrica. En aquest procés d’expansió, ha forjat un equip humà de 800 persones amb una gran vocació internacional. L’empresa s’ha dotat d’una flota moderna i sostenible de camions que supera ja les 1.000 unitats, així com d’una capacitat logística per sobre dels 150.000 metres quadrats.

El 2020, la firma va apostar per la intermodalitat, integrant ferrocarril i marítim per garantir servei i sostenibilitat. En l’actualitat encara nous reptes de futur: continuar treballant per a l’expansió al Magreb, apostar per la innovació tecnològica i reduir l’impacte mediambiental.

Calsina Carré Transports & Logistics té seus a sis països: Espanya, Portugal, els Països Baixos, Rumania, Tuníssia i el Marroc. La seva seu central, però, està situada a la petita localitat empordanesa de Pont de Molins, en un punt privilegiat, a sis quilòmetres de la frontera amb França i al bell mig del corredor mediterrani, just al costat de l’AP-7 i l’N-II.

Les instal·lacions de Pont de Molins, que visitaran els associats de Translog, tenen 85.000 metres quadrats, 8.400 dels quals són de magatzem. Per a l’empresa, aquest és el punt neuràlgic d’operacions per a activitats de transport a Europa i nord d’Àfrica. També és el centre de comunicacions i software, i el centre administratiu i financer.

Categories: Activitats