Un dels objectius de Translog passa per compartir bones pràctiques i casos d’èxit que inspirin les empreses associades. L’associació organitza esdeveniments com sortides a punts o iniciatives de referència en el sector, conferències o trobades per a temes específic.

A hores d’ara, i de cara al setembre-octubre, hi ha prevista una visita a l’empresa Calsina Carré Transports & Logistic de Pont de Molins, a Girona, un referent en el sector del transport i logística.

L’empresa, amb 50 anys d’història, s’ha convertit en un operador logístic integral amb una forta presència a Europa i el Nord d’Àfrica. En aquest procés d’expansió, ha forjat un equip humà de 700 persones amb una gran vocació internacional i s’ha dotat d’una flota moderna i sostenible que supera ja les 800 unitats, així com amb una capacitat logística per sobre dels 65.000 m².
El 2020 van apostar per la intermodalitat integrant ferrocarril i marítim per garantir servei i sostenibilitat. En l’actualitat, tal com expliquen al seu web, encaren nous reptes de futur: “Continuar treballant per a la nostra expansió al Magreb, seguir apostant per la innovació tecnològica i reduir l’impacte mediambiental. Un futur marcat pel concepte ‘The Logical Way’”.

Podeu seguir les xarxes de la nova associació: LinkedIn i Twitter

Categories: Activitats